Сони Ериксон представя Ericsson R600 - новия GPRS мобилен телефон

Категория: Интернет
неделя, 10 Март 2002 0:00ч

Новият R600 е забележителен телефон, който поддържа разнообразни функции, като увеличен брой опции за съобщения, бърз достъп до мобилен Интернет и няколко персонализирани опции. Той е изключително удобен с бързата мобилна връзка с Интернет.
Ericsson R600 предлага възможно най-доброто: малката вградена антена и големият дисплей се допълват от атрактивен, с овални форми дизайн, благодарение на който телефонът ляга удобно в ръката на потребителя. Моделът е в два свежи цвята – искрящо шампанско и леденосиньо.
Големият сив дисплей с възможност за изписване на 5 реда текст е идеален за съобщения, а с помощта на EMS (Enhanced Messaging Service) потребителят може моментално да изпрати и да получи забавни разширени съобщения. Само с няколко кликвания към съобщенията могат да се прикачат най-разнообразни картинки, анимация, звукови ефекти и мелодии за звънене - телефонът разполага с богат избор от тях, като лесно могат да се прибавят и нови. R600 е снабден и с възможност за мобилен чат – услуга, базирана на SMS и позволяваща на потребителя да провежда чат сесии, подобни на тези по Интернет.
GPRS технологията осигурява моментален достъп до забавления и новини с по-бързия си начин да се свалят картинки и звукови сигнали. Като поддържа скорост до 43.2 kbps, R600 подсигурява възможно най-бързата мобилна Интернет връзка, която потребителят може да получи.
R600 се персонализира по няколко начина. Цветът на дисплея например може да се променя на зелен, червен или оранжев и да бъде нагласен както за постоянен фон, така и за идентифициране на повикване. Трябва само да свържете определен цвят към номер от указателя си и ще получавате цветова информация кой се обажда. R600 предоставя и картинка за фон на дисплея, която се появява в състояние на готовност и допълва персонализацията на телефона.
R600 е последният модел на компанията с марка Ериксон, всички следващи вече ще бъдат с марката Сони Ериксон. www.SonyEricsson.com
Sony Ericsson Mobile Communications,
тел.: +359 2 965 1802, +359-88-661710
Етикети: Интернет , SMS , Sony Ericsson , Sony , НАП , технология , дисплей , ATI , телефон , GPRS , Сони , BI , ericsson , ericsson r600 , мобилен интернет , ИТ , C , MES , чат , дарение , анимация , информация , антена , Mobi , Сони Ериксон , БИ , CSS

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени