Сони Ериксон

Категория: Интернет
неделя, 10 Март 2002 0:00ч

P800 - мултимедиен смарт телефон за глобални комуникации. Той разполага с голям цветен активен дисплей, вграден фотоапарат, достъп до Интернет и работи на три честотни GSM и GPRS мрежи. Разработен на базата на отворената платформа Symbian 7.0, този продукт притежава всички мобилни мултимедийни характеристики и е най-съвременният телефон, който е представян в областта на GSM комуникациите. Появата му се очаква през третото тримесечие.

T200 предлага това, което много потребители очакват от един телефон – лесна работа с него, обмен на съобщения, забавления и приятни моменти на достъпна цена. T200 бе представен в Сингапур и на няколко други места в света по повод ежегодното изложение CommunicAsia 2002. Телефонът работи на три честоти за GSM/GPRS, може да работи на петте континента и ще бъде на пазара през третото тримесечие на 2002 г.
Използването на T200 с цифровия фотоапарат CommuniCam MCA-10, който може да се свърже към него, дава възможност да се правят снимки в движение, да се гледат на дисплея на телефона и да се изпращат по електронната поща на приятели и роднини. Снимките могат да се съхраняват във фотоапарата и в албум, намиращ се в Интернет (трето тримесечие).

T300 е с възможности за забавни мултимедийни приложения – изображения, обмен на съобщения и игри, на цени за масовия пазар. Той работи на три честотни ленти за GSM/GPRS, има цветен дисплей, полифонични тонове на звънене и услуги за мултимедийни съобщения (MMS) заедно с всички възможности за съобщения. С телефона бе представен нов цифров фотоапарат - CommuniCam MCA-25. Както T300, така и цифровият фотоапарат ще бъдат предложени на пазара през четвъртото тримесечие на 2002 г.

T600 Този миниатюрен GSM, работещ на три честотни ленти, има възможности за обмен на текстови съобщения с изображения и звук (EMS), лесен за работа календар, достъп до онлайн услуги (WAP) и голям телефонен указател. T600 ще бъде един от най-малките и най-леки телефони, когато се появи на пазара през третото тримесечие на тази година.

T68i и аксесоар към него - цифровия фотоапарат CommuniCam MCA-20. С фотоапарата, прикрепен към телефона, е лесно да се правят снимки и да се изпратят като MMS съобщения на друг телефон, по електронната поща към персонален компютър или да се запаметят в големия фотоалбум на телефона. Sony Ericsson затвърждава водещата си роля в областта на мобилните изображения, като разпространяването на двата продукта ще започне веднага в Европа и Азия.

Телефон за игри Z700. Телефонът има цветен екран, Java, Bluetooth™, полифонични тонове на звънене и бърза GPRS връзка, което го прави идеалното устройство за игри в мобилна среда. В Z700 фабрично са заредени игрите „Мъже в черно“ и „Ангелите на Чарли“. Ще се появи на пазара през третото тримесечие на годината.
Сони Ериксон, тел.: 02/965-18-02
Етикети: Интернет , мрежи , Sony Ericsson , Sony , Bluetooth , фотоапарат , компютър , дисплей , платформа , GSM , телефон , GPRS , Сони , BI , телефони , symbian , онлайн услуги , ericsson , поща , снимки , персонален компютър , цифров фотоапарат , онлайн , работа , ИТ , C , глоба , MMS , Сони Ериксон , БИ , CSS

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени