Успех регистрира WorkLogic.com в Канада

Категория: Интернет
събота, 10 Януари 2004 0:00ч

В началото на май WorkLogic.com, канадско-българска компания, представляваща специализирано звено в рамките на СИРМА Груп и разработваща Интернет базиран софтуер за управление на корпоративния бизнес и държавните организации, е покрила всички изисквания по инициативата “Електронно правителство на Канада” (Government On-Line, GOL) и е получила сертификати в следните две категории: професионални информационни услуги (Informatics Professional Services, IPS) и цялостни решения за проекти до 2 милиона долара (Composite Solutions, CS), съобщават от СИРМА Груп.
Сертификатът в първата категория позволява на WorkLogic.com да предоставя директно на канадските правителствени организации своята гама от продукти и услуги. В частност това означава, че се увеличава пазарният потенциал на продукта Docuvisiion, който служи за управление на документооборота и включва функционалност за публикуване на групи от документи в Интернет в съответствие със стандартите на GOL, допълват от СИРМА Груп.
Сертификатът във втората категория дава възможност на Work-
Logic.com да предоставя на правителствените си клиенти цялостни решения, включително бизнесанализ, бизнесреорганизация и пълни услуги по създаването и експлоатацията на информационни системи. Освен това той позволява на компанията да наема като подизпълнители организации, разполагащи с подходяща експертиза и желаещи да участват в GOL проекти.
Сертифицирането поставя WorkLogic.com в групата на 90-те най-големи канадско представени компании, като IBM, KPMG, Microsoft, Oracle, PriceWaterhouse-Coopers, Xerox, уточняват от СИРМА Груп. GOL е инициатива на канадското федерално правителство, целяща между 2000 и 2005 г. да се увеличи достъпът през Интернет до правителствена информация и услуги.
Етикети: Интернет , Microsoft , електронно правителство , IBM , Oracle , софтуер , Сирма Груп , IP , ATI , СИРМА , worklogiccom , цялостни решения , информационни системи , стандарт , .com , проект , ИТ , C , ДСК , ИРМ , документооборот , анализ , IT , информация , ATIC , БИ

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени