Ново поколение интегрирани решения за гласово разпознаване

Категория: Интернет
четвъртък, 10 Януари 2002 0:00ч

В средата на март, Software AG и Cambridge VoiceTech обявиха за създаването на стратегически съюз, чиято цел ще е да осигури нови решения за гласово разпознаване, които да са базирани на една обща комбинирана технология. Компаниите залагат на продуктите си: Tamino и EntireX (Software AG) и VoiceXML Gateway (Cambridge VoiceTech), които ще застанат в основата на бъдещите им планове за създаването и разработването на нови възможности предлагащи по-лесна и бърза интеграция на решения за гласово разпознаване, които да намерят реално приложение - както за потребителски услуги, така и при специализираните корпоративни решения от висок клас.
Според двете компании, обединената мощ от технологиите Tamino и EntireX, както и VoiceXML Gateway е един добър гарант за бъдещото на новите продукти за гласово разпознаване. Целта е те да позволяват сериозно намаляване разходите на потребители – от една страна като съдействат за създаване на по-добри отношения с клиентите, но от друга те и ще съдействат за опростяване на самите интегрирани бизнеспроцеси, които се използват от служителите на корпорациите, например за достъп или други подобни. Новите решения ще позволят да се разширят както унаследени, така и наличните (най-често Web базирани) информационни системи, като ще намират приложение в целия спектър от предлаганите услуги: заявки за продукти, автоматизиране на продажби, управление на човешките ресурси и т.н. – защото технологията за гласово разпознаване ще може да се използва и чрез обикновени телефони.
Споразумението предвижда двете компании да предлагат едно комбинираното решение, разработено на база XML технологията, което да осигурява безболезнена интеграция между XML данни и приложения за гласово разпознаване, достъпни по телефона. Това е залогът и за разгръщането на една безпрецедентно удобна и ефективна система за гласово разпознаване, която ще намери място дори и при най-сложни корпоративни или правителствени среди.

Икономии - до 90 процента на транзакция!

Гласова технология е изключително лесна за използване, но по-ценното е, че позволява клиентите да постигнат и големи икономии - до 90 процента на транзакция – това се гарантира от цялостното автоматизиране на сериозен процент от клиентски интеракции, като същевременно се повишава и качеството на услугите. А с разширяване на корпоративните приложения до телефонните линии ще се позволи на фирми и агенции по-добре да обслужват и посрещат необходимостите на постоянно нарастващата клиентска база. Освен това, практически неограничените възможности за интегриране на допълнителни параметри на Software AG-Cambridge VoiceTech XML-VoiceXML решението предлагат на клиентите ненадмината координация на данни и управление на бизнеспроцеси.
Новата архитектура е изградена с отворен XML-VoiceXML стандарт, а това означава значително по-малко време за разработка и по-голяма лекота на обслужване и поддръжка на приложенията – тези опции се постигат чрез гласови програми работещи върху подходяща архитектура.
Етикети: web , разработване , НАП , технология , телефон , телефони , архитектура , гласово разпознаване , software ag , информационни системи , стандарт , XML , ИТ , C , ИРМ , разпознаване , БИ

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени