Сървър продукти от Intel за телекомуникационния пазар

Категория: Интернет
сряда, 10 Януари 2001 0:00ч

Операторите и съобщителните компании вече могат да въздъхнат с облекчение и да загърбят несигурността по отношение на хардуерното си оборудване - от средата на декември доайенът на процесорната индустрия Intel започна продажбата на първите фирмени сървър продукти, разработени специално за телекомуникационните доставчици и изцяло отговарящи според получената от компанията информация на стриктните изисквания за надеждност и безопасност в областта на комуникациите. Тези платформи гарантират на телекомуникационните и сервизни доставчици, разглеждани от Intel като потенциални клиенти на новите решения, редукция на разходите, висока производителност и повече възможности за избор, твърдят производителите.
Сървър продуктите са съобразени с изискванията за благонадеждност, дефинирани от Network Equipment Building Specification (NEBS) и European Telecom Standards Institute (ETSI), и в същото време отговарят на императивите, наложени от практиката на самия телекомуникационен отрасъл, за солидност на платформата, гарантираща способността й да устои на природни катаклизми от рода на изключителна жега и студ, пожари и земетресения.
Корпоративният анонс, направен на 12 декември, представя две сървър платформи, разработени от Intel за нуждите на телекомуникационните доставчици. Първата от тях представлява 2U-размерен сървър с дуален процесор, а втората ще бъде базирана на 1U дуален процесор с размер 1.75 инча.
Етикети: процесор , сигурност , Intel , НАП , IP , ATI , сървър , доставчици , дуален процесор , МВР , телеком , хардуер , network , ИТ , C , ЗОП , сервиз , ИРМ , IT , ИКТ , ITU , информация , производителност

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени