HTC назначи нов европейски маркетинг директор

Категория: Събития , Личности
it FORUM
сряда, 17 Февруари 2010 16:59ч

HTC назначи нов европейски маркетинг директор
Владимир Малугин е новият маркетинг директор за Европа, Средния изток и Африка на световния производител на мобилни телефони HTC. Той ще се грижи за цялостното развитие, маркетинг и комуникация на марката HTC в региона. Преди това Малугин е бил начело на продуктовия и маркетинг отдел в Polaroid Consumer Electronics и е оглавявал отдела за пазарно развитие в Eastman Kodak.

„Марката HTC задава тенденциите в мобилното пространство – коментира новият директор. - Репутацията на HTC се базира на революционните иновации в технологията и дизайна и на уникалното мобилно изживяване за потребителите. Времето е интересно, защото HTC изгражда по-широка познаваемост сред потребителите и затвърждава позицията си на водещ производител на смартфони.”

Малугин има богат опит благодарение на заеманите от него топмениджърски и маркетинг позиции за много от водещите потребителски марки в Европа. Той също е бил начело на отдела за бизнес развитие в компания за мобилни компоненти. Основава и агенция за консултации в сферата на маркетинга и цифровите технологии и работи с много компании, включително мултинационални.
Етикети: маркетинг , HTC

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени